Thursday, 2020-05-28, 6:52 AM
Welcome Guest | RSS

Роземак

File Catalog

Home » Files » My files

Видео бр.11
2013-01-29, 1:31 AM

Видео бр. 11 снимено за проектната активност :Крсте Петков Мисирков(живот и дело)
Учесници во проектната активност беа ученици од осмо б одделение:
Албена Селимоска
Андријана Дузлеска
Евзија Мустафоски
Алден Азизоски
Мелиха Лутишоска
Ненад Стефаноски
Благодарност и за Викторија која ни помогна во презентирањето.

Опис на проектната активност:                                                          
Цел:Учениците да истражуваат за животот и делото на Крсте Петков     Мисирков                                                                                         
Очекувани резултати:                                                                       
-да изработат ѕиден плакат;                                                              
-да изработат презентација во Импрес;                                              
-да издвојат најзначајни делови од книгата „За македонските работи"; 
-да го илустрираат ликот на Крсте Петков Мисирков.                            

Category: My files | Added by: Розе | Tags: видео, Мисирков, осмо
Views: 583 | Downloads: 0 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Категории
Log In
Пребарувај
Статистика

Онлајн: 1
Гости: 1
Корисници: 0



Тоше Проески-незаборав