Thursday, 2024-02-22, 11:32 PM
Welcome Guest | RSS

Роземак

File Catalog

Total entries in catalog: 7
Shown entries: 1-7

      
My files | Views: 876 | Downloads: 0 | Added by: Розе | Date: 2013-01-29

Видео за наставната содржина:Разговор-културна комуникација
Одделение:6(шесто)
Забелешка:Кратките драматизации на учениците беа снимени на самиот час(учебна 2011/2012),па не сакав да останат во мојата домашна архива.Децата заслужуваат да се види нивниот труд.)
 
 
   
Меѓуодделенски квиз

Учесници: ученици од седмо и осмо одделение

 
 
 
Анимиран филм
Ученици од шесто одделение
My files | Views: 883 | Downloads: 0 | Added by: Розе | Date: 2012-10-06

Проект:Македонски 19-ти век
 Џинот и Учебникарите
Ученици од 7-б одделение
Мелиха Љутишоска
Албена Селимоска
Ненад Стефаноски
Евзија Мустафоски


 
My files | Views: 943 | Downloads: 0 | Added by: Розе | Date: 2012-01-04 | Comments (6)

Група 1.Ученици од 7-а одделение работеа на истражување за животот и делото на Браќата Димитар и Константин Миладинови од Струга.
My files | Views: 882 | Downloads: 0 | Added by: Розе | Date: 2011-12-15 | Comments (1)


My files | Views: 2212 | Downloads: 0 | Added by: Розе | Date: 2011-08-13

 Со ова видео учествувавме на ПЕП Филмскиот фестивал
My files | Views: 1392 | Downloads: 0 | Added by: Розе | Date: 2011-08-11 | Comments (0)

My files | Views: 1123 | Downloads: 0 | Added by: Розе | Date: 2011-08-11 | Comments (0)


Section categories
My files [7]
Log In
Search
Statistics

Онлајн: 1
Гости: 1
Корисници: 0